25/2-2009

Nej jag hinner inte skriva så mycket längre, jag är glad om jag hinner gå på toaletten på dagarna. Men jag är inte ledsen för det, jag är världens lyckligaste mamma!

I måndags hade vi hembesök av Bvc, hon vägde Julia och hon hade gått upp 180 g och det var jättebra.

Igår försökte jag mig ett varv på stan men blev bara trött och irriterad när jag märkte hur dåligt det är planerat i butiker och caféer för barnvagnar. Försök inte ens att gå in på Orion om du har barnvagn och bor i Borås.

Mammas och Michelles vistelse börjar gå mot sitt slut, mamma har varit här en månad och Michelle en vecka. De åker på söndag.

Jag har älskat att ha min mamma så nära mig, jag är ju van med att vara långt ifrån min familj då de bor i Stockholm. Det har varit roligt och helt underbart att ha fått så mycket tid med mamma. Jag börjar redan känna av gråten när jag tänker på att de lämnar mig på söndag. Usch jag kan inte ens skriva om det.... Nästa gång jag får träffa min familj är i Maj, då är Julia redan 3 månader och Michael 6 månader ,Oups!!!

Min mamma betyder så otroligt mycket för mig och hon har varit en underbar hjälp de första veckorna med Julia, hon har plockat här hemma, handlat och lagat mat.

TACK!


IMG_0781

Julia

IMG_0792

Michelle, mamma & Martin

IMG_0793

Andreas & Julia

IMG_0779

Castor

IMG_0778

Suss & Mamma

IMG_0794

Julia

IMG_0800

Andreas & Julia

IMG_0801

Jag & Julia

IMG_0783

Martin & Julia

Miriam Carlsson ©2008 - 2009